Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COŞARASPOR Cambridge United
F22 raptor Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Valverde passt de bal zonder na te denken. Ülker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker passt de bal met de wreef. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Pitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly onderschept slim de pass. Reilly geeft een lange en hoge pass. Antoniazzo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Göçkün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Campos speelt de bal door. Bing rent richting de bal. Bing speelt de bal door. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ülker speelt de bal door. Reilly met een sublieme pass. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Reilly speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde speelt de bal door. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Antoniazzo kopt de bal weg. Ülker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker passt de bal met de wreef. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 62%, Cambridge United 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COŞARASPOR - Cambridge United 0:0

48e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos probeert naar een medespeler te passen. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap. Sayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - Cambridge United 1:0

50e minuut.
Glon met een sublieme pass. Daar is Wohlfahrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfahrt probeert naar een medespeler te passen. Glon is nu in balbezit. Glon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wohlfahrt rent richting de bal. Wohlfahrt geeft de bal voor. Glon kopt de bal weg. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Napieralski is nu in balbezit. Napieralski passt de bal in één keer door. Daar is Ağatürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Napieralski passt de bal zonder na te denken. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bing de bal. Bing schiet op doel. Sayar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - Cambridge United 2:0

68e minuut.
Akpınar komt het veld opgelopen. Özbilginer komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon is nu in balbezit. Glon passt de bal met de wreef. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 57%, Cambridge United 43%.
COŞARASPOR - Cambridge United 2:0