Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trakya Spor altındag
424 Tactiek bbb
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 13.4
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen tragisch
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Prokopowicz speelt de bal door. Grondin rent richting de bal. Kurutluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Baloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trakya Spor - altındag 1:0

7e minuut.
Çayan is nu in balbezit. Baloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daşçı is nu in balbezit. Daşçı haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kurutluoğlu is nu in balbezit. Çayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayan speelt de bal door. Brejza rent richting de bal. Brejza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krajanowski trapt de bal weg van het doel. Kurutluoğlu kopt de bal weg. Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trakya Spor 51%, altındag 49%.
Trakya Spor - altındag 1:0

49e minuut.
Enciso is nu in balbezit. Baloğlu rent richting de bal. Baloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daşçı rent richting de bal. Daşçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trakya Spor - altındag 2:0

61e minuut.
Aba rent richting de bal. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso passt de bal zonder na te denken. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trakya Spor - altındag 2:1

66e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Kurutluoğlu rent richting de bal. Kurutluoğlu passt de bal met de wreef. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krajanowski rent richting de bal. Krajanowski geeft een lange en hoge pass. Pakbaz kopt de bal weg. Özlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özlü geeft een lange en hoge pass. Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daşçı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trakya Spor - altındag 3:1

89e minuut.
Brejza rent richting de bal. Fırıncı verovert de bal door een tackle van achteren. Fırıncı passt de bal met de wreef. Enciso rent richting de bal. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Kasapoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trakya Spor 43%, altındag 57%.
Trakya Spor - altındag 3:1