Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc Sabrspor
proje1 Tactiek fth
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Rüstəmbəyov onderschept slim de pass. Danielovský rent richting de bal. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis rent richting de bal. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Segen onderschept slim de pass. Segen speelt de bal door. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft een lange en hoge pass. Trung Hà bokst de bal weg.

14e minuut.
Trung Hà met een sublieme pass. Mangulis kopt de bal weg. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Vidal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Segen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rüstəmbəyov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüstəmbəyov neemt de penalty, wat een uithaal! Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hermans met een sublieme pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menini is nu in balbezit. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev schiet op doel. Trung Hà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Hermans passt de bal zonder na te denken. Əsədli is nu in balbezit. Met opzet legt Saccaro zijn tegenspeler op de grond. Saccaro krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Baróti passt de bal in één keer door. Vlădulescu rent richting de bal. Medero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlădulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermans neemt de penalty, wat een uithaal! Trung Hà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Alban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mangulis de bal. Dékány rent richting de bal. Mangulis onderschept slim de pass. Mangulis schiet op doel. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov schiet op doel. Vidal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Sabrspor 0:1

35e minuut.
Cislariu is nu in balbezit. Baróti onderschept slim de pass. Baróti met een sublieme pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alban rent richting de bal. Alban probeert naar een medespeler te passen. Cislariu rent richting de bal. Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti geeft een lange en hoge pass. Trung Hà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 35%, Sabrspor 65%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Sabrspor 0:1

50e minuut.
Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Vidal probeert naar een medespeler te passen. Hermans kopt de bal weg. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. Trung Hà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Baróti speelt de bal door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlădulescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vlădulescu kan niet meer verder spelen. Tanağartan komt het veld opgelopen. Haldimann met een snel genomen vrije trap. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Menini rent richting de bal. Menini geeft een hoge lob. Əsədli probeert de bal met de borst te controleren. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Mitirev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Żyła geeft de bal voor. Inworp. Əsədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 45%, Sabrspor 55%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Sabrspor 0:1