Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nizipspor ER FORCE
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 30.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Garguš draait met de bal, schiet en ... Sayın kopt de bal weg. Bayrak is nu in balbezit. Garguš verovert de bal door een tackle van achteren. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lampard onderschept slim de pass. Lampard geeft een lange en hoge pass. Lerza rent richting de bal. Garguš is nu in balbezit. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Keçeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:1

18e minuut.
Lerza verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza passt de bal in één keer door. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:2

25e minuut.
Damat met een sublieme pass. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel met een sublieme pass. Garguš is nu in balbezit. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yoğurtçu met een sublieme pass. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński passt de bal in één keer door. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:3

28e minuut.
Garguš speelt de bal door. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Garguš is nu in balbezit. Garguš draait met de bal, schiet en ... Keçeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lerza met een sublieme pass. Lampard rent richting de bal. Lampard met een sublieme pass. Garguš rent richting de bal. Garguš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 85%, ER FORCE 15%.
Nizipspor - ER FORCE 0:3

49e minuut.
Lampard is nu in balbezit. Lampard passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lerza de bal onder controle te krijgen. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Lüddemann komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Topaloğlu rent richting de bal. Parusel onderschept slim de pass. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lüddemann kopt de bal weg. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yoğurtçu de bal. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:4

68e minuut.
Acemi is nu in balbezit. Acemi passt de bal in één keer door. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:5

69e minuut.
Van Wesemael komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto geeft een hoge lob. Sayın probeert de bal aan de voet te houden. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... Keçeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sayın bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayın passt de bal met de wreef. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:6

79e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto geeft de bal voor. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann schiet op doel. Keçeci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Trepto kopt de bal weg. Van Wesemael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wesemael geeft de bal voor. Lüddemann controleert de bal met de borst. Lüddemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - ER FORCE 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 78%, ER FORCE 22%.
Nizipspor - ER FORCE 0:7