Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ER FORCE cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc
451 Tactiek proje1
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli onderschept slim de pass. Əsədli met een sublieme pass. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daribyan heeft problemen om de bal te vangen. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wuciński zijn tegenspeler op de grond. Wuciński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Əsədli is nu in balbezit. Əsədli passt de bal zonder na te denken. Mitirev rent richting de bal. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:1

31e minuut.
Əsədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli passt de bal in één keer door. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:2

33e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti onderschept slim de pass. Baróti geeft een hoge lob. Vlădulescu springt en kopt de bal. Arnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:3

38e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel speelt de bal door. Mitrea is nu in balbezit. Garguš onderschept slim de pass. Garguš schiet op doel. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 63%, cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 37%.
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:3

49e minuut.
Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann onderschept slim de pass. Haldimann passt de bal met de wreef. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Arnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:4

50e minuut.
Lampard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitirev. Lampard raakt geblesseerd tijdens het duel. Kryszałowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daribyan controleert de bal met de borst. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš draait met de bal, schiet en ... Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hermans geeft de bal voor. Solstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Əsədli rent richting de bal. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:5

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lüddemann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Hermans de bal onder controle te krijgen. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vlădulescu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Van Wesemael rent richting de bal. Əsədli onderschept slim de pass. Əsədli met een sublieme pass. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mitirev verovert de bal door een tackle van achteren. Mitirev probeert naar een medespeler te passen. Əsədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. Arnal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 70%, cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 30%.
ER FORCE - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:6