Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nizipspor Sabrspor
Normal Tactiek fth
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Quang Ánh speelt de bal door. Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský geeft de bal voor. Yoğurtçu probeert de bal aan de voet te houden. Rüstəmbəyov kopt de bal weg. Keçeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - Sabrspor 0:1

22e minuut.
Alban passt de bal zonder na te denken. Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislariu passt de bal met de wreef. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Keçeci trapt de bal weg. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov met een sublieme pass. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Samur met een sublieme pass. Seldeviren rent richting de bal. Danielovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danielovský krijgt een gele kaart. Seldeviren raakt geblesseerd tijdens het duel. Topaloğlu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Borończyk de bal. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Akaslan is nu in balbezit. Akaslan geeft een lange en hoge pass. Borończyk kopt de bal weg. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Topaloğlu geeft de bal voor. Seldeviren probeert de bal aan de voet te houden. Quang Ánh probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Keçeci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - Sabrspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 68%, Sabrspor 32%.
Nizipspor - Sabrspor 0:2

55e minuut.
Keçeci met een harde bal richting middenveld. Danielovský kopt de bal weg. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Damat de bal. Żyła is nu in balbezit. Żyła geeft de bal voor. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - Sabrspor 0:3

57e minuut.
Akaslan onderschept slim de pass. Akaslan passt de bal in één keer door. Bayrak probeert naar een medespeler te passen. Seldeviren rent richting de bal. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alban verovert de bal door een tackle van achteren. Alban geeft de bal voor. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Keçeci trapt de bal weg. Danielovský heeft problemen om de bal te vangen. Danielovský met een sublieme pass. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - Sabrspor 0:4

71e minuut.
Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský rent richting de bal. Danielovský geeft een hoge lob. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Keçeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu geeft de bal voor. Mengüalpoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Cislariu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 69%, Sabrspor 31%.
Nizipspor - Sabrspor 0:4