Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabrspor Nizipspor
fth Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mangulis kopt de bal weg. Klungelig pakt Saccaro de bal. Saccaro met een sublieme pass. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Danielovský kopt de bal weg. Saccaro controleert de bal met de borst. Saccaro speelt de bal door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sayın probeert naar een medespeler te passen. Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topaloğlu krijgt een gele kaart. Danielovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yoğurtçu rent richting de bal. Yoğurtçu geeft een hoge lob. Quang Ánh probeert naar een medespeler te passen. Saccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu rent richting de bal. Yoğurtçu speelt de bal door. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Samur geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cislariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alban is nu in balbezit. Alban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 28%, Nizipspor 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sabrspor - Nizipspor 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Acemi de bal. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła geeft de bal voor. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yoğurtçu heeft problemen om de bal te vangen. Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Akaslan is nu in balbezit. Akaslan geeft een lange en hoge pass. Medero probeert naar een medespeler te passen. Saccaro is nu in balbezit. Saccaro geeft een lange en hoge pass. Keçeci bokst de bal weg. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Nizipspor 1:0

73e minuut.
Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský speelt de bal door. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Alban kopt de bal weg. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov passt de bal in één keer door. Daar is Mangulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Keçeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Nizipspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 30%, Nizipspor 70%.
Sabrspor - Nizipspor 2:0