Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beykoz1908 Malatya FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Türkoğul trapt de bal weg van het doel. Cihan kopt de bal weg. Klungelig pakt Panter de bal. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yıldırım is nu in balbezit. Atalay verovert de bal door een tackle van achteren. Atalay met een sublieme pass. Gençoğlu rent richting de bal. Gençoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Aktürk geeft de bal voor. Kuzeyli rent richting de bal. Şuayipoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şuayipoğlu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Denizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizel met een sublieme pass. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu draait met de bal, schiet en ... Yunt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Malatya FC 0:1

18e minuut.
Cihan met een sublieme pass. Tongun bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongun onderschept slim de pass. Tongun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yıldırım speelt de bal door. Tongun bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongun is nu in balbezit. Tongun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu speelt de bal door. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert de bal aan de voet te houden. Yunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atalay rent richting de bal. Atalay draait met de bal, schiet en ... Yunt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Malatya FC 0:2

24e minuut.
Şuayipoğlu met een sublieme pass. Altıntop geeft een hoge lob. Daar is Atalay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tongun is nu in balbezit. Tongun passt de bal met de wreef. Daar is Gençoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 54%, Malatya FC 46%.
beykoz1908 - Malatya FC 0:2

46e minuut.
Kırkalmaz probeert de bal aan de voet te houden. Denizel is nu in balbezit. Denizel passt de bal zonder na te denken. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu draait met de bal, schiet en ... Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kırkalmaz onderschept slim de pass. Kırkalmaz geeft de bal voor. Daar is Acıduymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Panter bereikt de bal nog maar net als eerste. Panter geeft de bal voor. Altıntop heeft problemen om de bal te vangen. Volkaner is nu in balbezit. Volkaner schiet op doel. Türkoğul bokst de bal weg.

64e minuut.
Cihan geeft een lange en hoge pass. Şuayipoğlu kopt de bal weg. Atalay probeert de bal aan de voet te houden. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Malatya FC 0:3

67e minuut.
Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay rent richting de bal. Gençoğlu rent richting de bal. Atalay rent richting de bal. Atalay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gençoğlu passt de bal zonder na te denken. Kırkalmaz rent richting de bal. Kırkalmaz probeert naar een medespeler te passen. Gençoğlu rent richting de bal. Gençoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kazandibi onderschept slim de pass. Kazandibi geeft een hoge lob. İleri kopt de bal weg. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tongun is nu in balbezit. Kırkalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Volkaner rent richting de bal. Tongun is nu in balbezit. Tongun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Atalay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topçuoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 48%, Malatya FC 52%.
beykoz1908 - Malatya FC 0:3