Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malatya FC sw
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Çayırçimen verovert de bal door een tackle van achteren. Çayırçimen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Altıntop probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - sw 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırkalmaz rent richting de bal. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı geeft de bal voor. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk geeft de bal voor. Klungelig pakt Keloğlu de bal. Gençoğlu rent richting de bal. Gençoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 51%, sw 49%.
Malatya FC - sw 0:1

48e minuut.
Cihan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırkalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırkalmaz geeft een lange en hoge pass. Çayırçimen heeft problemen om de bal te vangen. Denizel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bolkar passt de bal zonder na te denken. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - sw 0:2

73e minuut.
Altıntop geeft een lange en hoge pass. Cihan kopt de bal weg. Keloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 41%, sw 59%.
Malatya FC - sw 0:2