Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
23 Elazığspor beykoz1908
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tongun is nu in balbezit. Tongun passt de bal zonder na te denken. Yulmaz is nu in balbezit. Volkaner onderschept slim de pass. Volkaner haalt uit met een fantastische trap. Şen bokst de bal weg.

27e minuut.
Üstündağ speelt de bal door. Yiğitoğlu speelt de bal door. Yağın met een sublieme pass. Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ geeft de bal voor. Yunt bokst de bal weg.

37e minuut.
Yulmaz rent richting de bal. Kuzeyli onderschept slim de pass. Kuzeyli speelt de bal door. Volkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panter is nu in balbezit. Türkkorkmaz onderschept slim de pass. Türkkorkmaz passt de bal in één keer door. İkizler rent richting de bal. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Yunt trapt de bal weg. Üstündağ kopt de bal weg. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 Elazığspor 49%, beykoz1908 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
23 Elazığspor - beykoz1908 0:0

50e minuut.
Yulmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üstündağ rent richting de bal. Üstündağ passt de bal met de wreef. İkizler rent richting de bal. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Üstündağ passt de bal met de wreef. İkizler rent richting de bal. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler draait met de bal, schiet en ... Yunt bokst de bal weg.

76e minuut.
Tahincioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ passt de bal in één keer door. Yiğitoğlu is nu in balbezit. Yiğitoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 Elazığspor 44%, beykoz1908 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
23 Elazığspor - beykoz1908 0:0