Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beykoz1908 cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc
Normal Tactiek proje1
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
16.5 gemiddelde waardering 46.4
hopeloos Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Yunt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Dékány de bal. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Əsədli met een sublieme pass. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Panter de bal. Tahincioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft een hoge lob. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əsədli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:2

14e minuut.
Dékány rent richting de bal. Dékány passt de bal met de wreef. Əsədli is nu in balbezit. Əsədli geeft een hoge lob. Vlădulescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dékány onderschept slim de pass. Əsədli rent richting de bal. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu met een sublieme pass. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Yunt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 76%, cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 24%.
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:3

47e minuut.
Haldimann rent richting de bal. Haldimann geeft een lange en hoge pass. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Mitirev kopt de bal weg. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Çıkıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Haldimann rent richting de bal. Hermans probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt bokst de bal weg. Kazandibi rent richting de bal. Kazandibi passt de bal zonder na te denken. Baróti geeft een lange en hoge pass. Mitirev maakt een snoekduik en kopt de bal. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hermans rent richting de bal. Hermans speelt de bal door. Mitirev rent richting de bal. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:4

54e minuut.
Mitirev is nu in balbezit. Mitirev probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu controleert de bal met de borst. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert de bal aan de voet te houden. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kazandibi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baróti met de inworp. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Segen passt de bal met de wreef. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een lange en hoge pass. Mitirev rent richting de bal. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. Yunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yunt trapt de bal weg. Əsədli kopt de bal weg. Mitirev rent richting de bal. Mitirev schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Mitirev geeft een lange en hoge pass. Daar is Kazandibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. Yunt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:5

63e minuut.
Tongun rent richting de bal. Tongun passt de bal in één keer door. Panter is nu in balbezit. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yunt trapt de bal weg van het doel. Baróti heeft problemen om de bal te vangen. Baróti passt de bal in één keer door. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Əsədli controleert de bal met de borst. Əsədli speelt de bal door. Mitirev rent richting de bal. Mitirev geeft de bal voor. Burhanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yunt bokst de bal weg.

69e minuut.
Mitirev met een sublieme pass. Klungelig pakt Hermans de bal. Hermans speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:6

72e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Baróti passt de bal met de wreef. Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Əsədli verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans is nu in balbezit. Hermans geeft de bal voor. Burhanoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Əsədli met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:7

79e minuut.
Əsədli geeft de bal voor. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Mitirev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hermans rent richting de bal. Hermans passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:8

81e minuut.
Daar is Mitirev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermans rent richting de bal. Hermans passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Yunt trapt de bal weg. Dékány geeft de bal voor. Mitirev kopt de bal weg. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 89%, cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 11%.
beykoz1908 - cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 0:8