Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tospilgücü FC Sabrspor
Normal Tactiek fth
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.3
hopeloos Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Mangulis verovert de bal door een tackle van achteren. Ördekçioğlu onderschept slim de pass. Ördekçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban probeert naar een medespeler te passen. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Yukarı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yokolmaz rent richting de bal. Yokolmaz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saccaro neemt de hoekschop. Mangulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Danielovský speelt de bal door. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła geeft de bal voor. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tospilgücü FC - Sabrspor 0:1

24e minuut.
Quang Ánh passt de bal zonder na te denken. Cislariu speelt de bal door. Alban rent richting de bal. Alban geeft de bal voor. Mangulis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Saccaro is nu in balbezit. Saccaro geeft een hoge lob. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Akyol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rüstəmbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyov speelt de bal door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Yukarı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tospilgücü FC - Sabrspor 0:2

36e minuut.
Mangulis passt de bal in één keer door. Tabanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccaro onderschept slim de pass. Saccaro geeft een hoge lob. Rüstəmbəyov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tospilgücü FC 70%, Sabrspor 30%.
Tospilgücü FC - Sabrspor 0:2

60e minuut.
Daar is Saçkesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský speelt de bal door. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Yukarı met een sublieme pass. Borończyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabanca de bal. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Yukarı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Alban geeft een hoge lob. Daar is Tabanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Akyol de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský met een sublieme pass. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel. Yukarı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Hà met een harde bal richting middenveld. Alban met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tospilgücü FC 76%, Sabrspor 24%.
Tospilgücü FC - Sabrspor 0:2