Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malatya FC ER FORCE
Normal Tactiek 451
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Trepto kopt de bal weg. Lampard rent richting de bal. Aktürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lerza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Türkoğul bokst de bal weg. Paal!

6e minuut.
Lampard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerza is nu in balbezit. Lerza passt de bal in één keer door. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:1

10e minuut.
Trepto speelt de bal door. Parusel met een sublieme pass. Şuayipoğlu rent richting de bal. Garguš verovert de bal door een tackle van achteren. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul bokst de bal weg.

14e minuut.
Şuayipoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Garguš is nu in balbezit. Lerza rent richting de bal. Lerza schiet op doel. Altıntop probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aktürk passt de bal zonder na te denken. Denizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizel passt de bal met de wreef. Atalay rent richting de bal. Atalay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš schiet op doel. Karvar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parusel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garguš heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altıntop trapt de bal weg van het doel. Trepto kopt de bal weg. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kırkalmaz is nu in balbezit. Lerza onderschept slim de pass. Lerza probeert naar een medespeler te passen. Garguš rent richting de bal. Garguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 78%, ER FORCE 22%.
Malatya FC - ER FORCE 0:2

57e minuut.
Doeltrap. Türkoğul met een harde bal richting middenveld. Parusel kopt de bal weg. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:3

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lüddemann komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann heeft problemen om de bal te vangen. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... Türkoğul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:4

67e minuut.
Lüddemann rent richting de bal. Şuayipoğlu rent richting de bal. Lüddemann onderschept slim de pass. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:5

68e minuut.
Van Wesemael komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuayipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto onderschept slim de pass. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann schiet op doel. Türkoğul bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Solstrand onderschept slim de pass. Solstrand geeft een lange en hoge pass. Parusel speelt de bal door. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Lerza speelt de bal door. Parusel is nu in balbezit. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - ER FORCE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 75%, ER FORCE 25%.
Malatya FC - ER FORCE 0:6