Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabrspor beykoz1908
fth Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten hopeless
good Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mangulis onderschept slim de pass. Mangulis probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov onderschept slim de pass. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 1:0

7e minuut.
Panter is nu in balbezit. Saccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis passt de bal met de wreef. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mangulis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panter. Mangulis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żyła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüstəmbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Danielovský kopt de bal weg. Mangulis rent richting de bal. Mangulis passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazandibi trapt de bal weg. Alban probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 2:0

18e minuut.
Volkaner speelt de bal door. Danielovský heeft problemen om de bal te vangen. Tongun is nu in balbezit. Volkaner rent richting de bal. Volkaner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Saccaro speelt de bal door. Daar is Mangulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis speelt de bal door. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 3:0

28e minuut.
Rüstəmbəyov met een sublieme pass. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel. Kazandibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 4:0

34e minuut.
Kuzeyli met de inworp. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov passt de bal met de wreef. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Żyła geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov speelt de bal door. Mangulis rent richting de bal. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Yunt bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyła met een snelle inworp. Saccaro rent richting de bal. Saccaro geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyov krijgt zijn hoofd ertegen. Yunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 27%, beykoz1908 73%.
Sabrspor - beykoz1908 4:0

55e minuut.
Saccaro is nu in balbezit. Saccaro geeft de bal voor. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Yunt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saccaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Danielovský is nu in balbezit. Danielovský geeft een hoge lob. Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cislariu verovert de bal door een tackle van achteren. Cislariu geeft de bal voor. Rüstəmbəyov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alban rent richting de bal. Alban geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kazandibi trapt de bal weg van het doel. Alban rent richting de bal. Alban probeert naar een medespeler te passen. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tahincioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský onderschept slim de pass. Danielovský passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 5:0

69e minuut.
Danielovský met een sublieme pass. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel begaat een overtreding. Zarifel krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Borończyk speelt de bal door. Alban rent richting de bal. Cislariu is nu in balbezit. Alban rent richting de bal. Alban geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zarifel passt de bal met de wreef. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - beykoz1908 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 23%, beykoz1908 77%.
Sabrspor - beykoz1908 6:0