Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beykoz1908 Sabrspor
Normal Tactiek fth
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 39
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Cislariu passt de bal in één keer door. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban geeft de bal voor. Mangulis krijgt zijn hoofd ertegen. Yunt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:1

3e minuut.
Rüstəmbəyov speelt de bal door. Żyła rent richting de bal. Met opzet legt Zarifel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zarifel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zarifel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Danielovský is nu in balbezit. Danielovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:2

5e minuut.
Danielovský passt de bal met de wreef. Daar is Saccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccaro probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alban is nu in balbezit. Alban passt de bal met de wreef. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kazandibi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żyła is nu in balbezit. Saccaro rent richting de bal. Saccaro passt de bal in één keer door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Panter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis verovert de bal door een tackle van achteren. Mangulis passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazandibi met een harde bal richting middenveld. Borończyk kopt de bal weg. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alban speelt de bal door. Saccaro rent richting de bal. Saccaro speelt de bal door. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Rüstəmbəyov springt en kopt de bal. Çıkıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Acıduymaz rent richting de bal. Rüstəmbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:3

21e minuut.
Cislariu geeft een hoge lob. Danielovský is nu in balbezit. Rüstəmbəyov met een sublieme pass. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Tongun bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Żyła passt de bal zonder na te denken. Danielovský is nu in balbezit. Tahincioğlu begaat een overtreding. Tahincioğlu krijgt een gele kaart. Danielovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danielovský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüstəmbəyov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Saccaro rent richting de bal. Saccaro geeft de bal voor. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:4

35e minuut.
Saccaro geeft een lange en hoge pass. Kazandibi is nu in balbezit. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kazandibi geeft de bal voor. Borończyk is nu in balbezit. Tongun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borończyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borończyk met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kazandibi kopt de bal weg. Çıkıkçı rent richting de bal. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burhanoğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Tahincioğlu rent richting de bal. Tahincioğlu speelt de bal door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel. Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 84%, Sabrspor 16%.
beykoz1908 - Sabrspor 0:4

51e minuut.
Tahincioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský onderschept slim de pass. Danielovský speelt de bal door. Daar is Mangulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Yunt met een sublieme pass. Klungelig pakt Borończyk de bal. Borończyk speelt de bal door. Klungelig pakt Alban de bal. Alban geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Żyła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:5

73e minuut.
Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu geeft een lange en hoge pass. Panter kopt de bal weg. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panter rent richting de bal. Panter geeft een lange en hoge pass. Saccaro geeft een hoge lob. Yunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazandibi controleert de bal met de borst. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:6

81e minuut.
Yunt met een harde bal richting middenveld. Alban kopt de bal weg. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Burhanoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - Sabrspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 68%, Sabrspor 32%.
beykoz1908 - Sabrspor 0:7