Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc sw
proje1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.1
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Baróti met een sublieme pass. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Berkiner is nu in balbezit. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Semaver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 1:0

12e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hermans passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Keloğlu begaat een overtreding. Vlădulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haldimann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Semaver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Semaver met een harde bal richting middenveld. Baróti kopt de bal weg. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semaver maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Əsədli met een sublieme pass. Hermans rent richting de bal. Hermans speelt de bal door. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Semaver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Əsədli kopt de bal weg. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Mitirev probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hermans speelt de bal door. Berkiner is nu in balbezit. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Mitirev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 2:0

31e minuut.
Hermans rent richting de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Segen kopt de bal weg. Baróti kan de bal niet met de borst controleren. Baróti geeft een hoge lob. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Hermans onderschept slim de pass. Hermans speelt de bal door. Daar is Mitirev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitirev schiet op doel. Semaver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Bolkar de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berkiner de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baróti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əsədli is nu in balbezit. Əsədli speelt de bal door. Semaver bokst de bal weg. Mitirev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 12%, sw 88%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 3:0

48e minuut.
Semaver probeert naar een medespeler te passen. Əsədli kopt de bal weg. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev onderschept slim de pass. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Semaver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitirev geeft de bal voor. Vlădulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 4:0

56e minuut.
Baróti geeft een lange en hoge pass. Əsədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli passt de bal in één keer door. Hermans rent richting de bal. Hermans passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baróti kopt de bal weg. Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu schiet op doel. Semaver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dékány passt de bal zonder na te denken. Haldimann probeert naar een medespeler te passen. Hermans met een sublieme pass. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Mitirev schiet op doel. Semaver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu schiet op doel. Semaver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. Keloğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dékány passt de bal in één keer door. Haldimann is nu in balbezit. Haldimann met een sublieme pass. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Semaver met een sublieme pass. Daribyan kopt de bal weg. Mitirev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Haldimann passt de bal in één keer door. Əsədli rent richting de bal. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Keloğlu passt de bal in één keer door. Baróti kan de bal niet met de borst controleren. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 5:0

78e minuut.
Haldimann passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 6:0

80e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu rent richting de bal. Vlădulescu onderschept slim de pass. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Əsədli kopt de bal weg. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev passt de bal in één keer door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Əsədli heeft problemen om de bal te vangen. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keloğlu de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Akata is nu in balbezit. Akata geeft de bal voor. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft een hoge lob. Mitirev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 11%, sw 89%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - sw 7:0