Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malatya FC Nizipspor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Altıntop met een harde bal richting middenveld. Atalay kopt de bal weg. Bayrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren schiet op doel. Altıntop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
İleri rent richting de bal. İleri met een sublieme pass. Gençoğlu is nu in balbezit. Atalay rent richting de bal. Atalay haalt uit met een fantastische trap. Keçeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Atalay geeft een hoge lob. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denizel zal de hoekschop nemen. Gençoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - Nizipspor 1:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mengüalpoğlu met de inworp. Seldeviren probeert de bal met de borst te controleren. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 48%, Nizipspor 52%.
Malatya FC - Nizipspor 1:0

52e minuut.
Topaloğlu geeft een lange en hoge pass. Altıntop geeft een hoge lob. Denizel kopt de bal weg. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - Nizipspor 2:0

63e minuut.
Yoğurtçu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atalay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoğurtçu maakt een afschuwelijke overtreding. Yoğurtçu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Topaloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Topaloğlu met een sublieme pass. Seldeviren is nu in balbezit. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Damat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acemi is nu in balbezit. Kırkalmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Acemi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Malatya FC - Nizipspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malatya FC 48%, Nizipspor 52%.
Malatya FC - Nizipspor 2:1