Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ER FORCE Samsun Spor
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel passt de bal met de wreef. Lampard rent richting de bal. Lampard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluoğlu is nu in balbezit. Lampard onderschept slim de pass. Lampard geeft de bal voor. Garguš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pamuk met een harde bal richting middenveld. Lerza kopt de bal weg. Kutluoğlu is nu in balbezit. Garguš verovert de bal door een tackle van achteren. Garguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Samsun Spor 1:0

25e minuut.
Erkan onderschept slim de pass. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto passt de bal in één keer door. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arık bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal met de wreef. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal met de wreef. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uysal de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Parusel kopt de bal weg. Garguš heeft problemen om de bal te vangen. Kutluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza rent richting de bal. Lerza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ayata geeft de bal voor. Parusel probeert de bal met de borst te controleren. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Garguš heeft problemen om de bal te vangen. Garguš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 32%, Samsun Spor 68%.
ER FORCE - Samsun Spor 1:0

47e minuut.
Lerza passt de bal zonder na te denken. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel geeft een hoge lob. Garguš rent richting de bal. Garguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Samsun Spor 2:0

49e minuut.
Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trepto kopt de bal weg. Kolasiński probeert de bal aan de voet te houden. Kolasiński geeft een lange en hoge pass. Lampard rent richting de bal. Lampard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Lüddemann komt het veld opgelopen. Arnal trapt de bal weg. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lüddemann de bal. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Samsun Spor 3:0

63e minuut.
Daar is Kolasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolasiński met een sublieme pass. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel geeft de bal voor. Uysal heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Parusel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śliwa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Van Wesemael geeft de bal voor. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński geeft een lange en hoge pass. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 25%, Samsun Spor 75%.
ER FORCE - Samsun Spor 3:0