Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsun Spor ER FORCE
Normal Tactiek 451
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel speelt de bal door. Garguš rent richting de bal. Garguš draait met de bal, schiet en ... Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - ER FORCE 0:1

16e minuut.
Solstrand heeft problemen om de bal te vangen. Solstrand geeft een lange en hoge pass. Ayata heeft problemen om de bal te vangen. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kolasiński probeert naar een medespeler te passen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal zonder na te denken. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - ER FORCE 0:2

22e minuut.
Özçelik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parusel met een snelle inworp. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arık rent richting de bal. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel geeft een lange en hoge pass. Garguš is nu in balbezit. Garguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - ER FORCE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 85%, ER FORCE 15%.
Samsun Spor - ER FORCE 0:3

46e minuut.
Kolasiński geeft een hoge lob. Garguš kopt de bal weg. Trepto met een sublieme pass. Lampard heeft problemen om de bal te vangen. Lampard geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Parusel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerza rent richting de bal. Lerza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garguš de bal. Garguš schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pamuk met een harde bal richting middenveld. Parusel kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš verovert de bal door een tackle van achteren. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Doeltrap. Lüddemann komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto passt de bal met de wreef. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Lerza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan begaat een overtreding. Lerza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolasiński met een snel genomen vrije trap. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Lerza is nu in balbezit. Lerza passt de bal zonder na te denken. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - ER FORCE 0:4

83e minuut.
Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński geeft de bal voor. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - ER FORCE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 82%, ER FORCE 18%.
Samsun Spor - ER FORCE 0:5