Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beykoz1908 ER FORCE
Normal Tactiek 451
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 29.8
hopeless Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński met een sublieme pass. Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Garguš is nu in balbezit. Garguš haalt uit met een fantastische trap. Panter heeft problemen om de bal te vangen. Lampard rent richting de bal. Lampard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Garguš heeft problemen om de bal te vangen. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš onderschept slim de pass. Garguš draait met de bal, schiet en ... Yunt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lampard probeert naar een medespeler te passen. Lerza heeft problemen om de bal te vangen. Çıkıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tahincioğlu rent richting de bal. Lampard rent richting de bal. Tahincioğlu onderschept slim de pass. Garguš onderschept slim de pass. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Garguš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lüddemann komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Volkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza geeft een lange en hoge pass. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Acıduymaz de bal. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 73%, ER FORCE 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beykoz1908 - ER FORCE 0:0

55e minuut.
Trepto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampard rent richting de bal. Tahincioğlu is nu in balbezit. Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. Lampard geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lampard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerza is nu in balbezit. Lerza geeft een hoge lob. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lerza passt de bal met de wreef. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Çıkıkçı is nu in balbezit. Lerza onderschept slim de pass. Lerza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
beykoz1908 - ER FORCE 0:1

64e minuut.
Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann passt de bal in één keer door. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Kolasiński de bal. Kolasiński geeft een hoge lob. Kazandibi heeft problemen om de bal te vangen. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Acıduymaz met een snelle inworp. Śliwa rent richting de bal. Śliwa passt de bal in één keer door. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 79%, ER FORCE 21%.
beykoz1908 - ER FORCE 0:1