Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ER FORCE beykoz1908
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Parusel met de inworp. Lerza rent richting de bal. Garguš rent richting de bal. Garguš draait met de bal, schiet en ... Yunt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - beykoz1908 1:0

13e minuut.
Burhanoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Parusel met de inworp. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza schiet op doel. Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel geeft een hoge lob. Kazandibi is nu in balbezit. Garguš onderschept slim de pass. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - beykoz1908 2:0

44e minuut.
Zarifel is nu in balbezit. Lampard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarifel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tahincioğlu komt bij de bal en schiet. Baciu kopt de bal weg. Arnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 28%, beykoz1908 72%.
ER FORCE - beykoz1908 2:0

48e minuut.
Parusel met een snelle inworp. Lerza is nu in balbezit. Lerza geeft de bal voor. Panter met een sublieme pass. Garguš probeert de bal aan de voet te houden. Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Lampard met een snelle inworp. Lerza geeft een hoge lob. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Acıduymaz rent richting de bal. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel speelt de bal door. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Lüddemann komt het veld opgelopen. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Baciu rent richting de bal. Baciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lerza de bal. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Lerza rent richting de bal. Lerza passt de bal met de wreef. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lüddemann rent richting de bal. Panter verovert de bal door een tackle van achteren. Panter speelt de bal door. Lerza rent richting de bal. Lerza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lerza rent richting de bal. Lerza passt de bal zonder na te denken. Lüddemann heeft problemen om de bal te vangen. Lerza rent richting de bal. Lerza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 19%, beykoz1908 81%.
ER FORCE - beykoz1908 2:0