Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nizipspor sw
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 67%, sw 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nizipspor - sw 0:0

51e minuut.
Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berkiner de bal. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren schiet op doel. Semaver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Topaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Baransel is nu in balbezit. Seldeviren onderschept slim de pass. Acemi is nu in balbezit. Acemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Acemi geeft de bal voor. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baransel verovert de bal door een tackle van achteren. Baransel geeft een hoge lob. Sayın controleert de bal met de borst. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Keçeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 48%, sw 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nizipspor - sw 0:0