Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc Malatya FC
proje1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Altıntop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segen met een snelle inworp. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft de bal voor. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 1:0

4e minuut.
Əsədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Daar is Aktürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daribyan geeft een hoge lob. Mitirev rent richting de bal. Mitirev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea geeft een hoge lob. Baróti speelt de bal door. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
İleri probeert naar een medespeler te passen. Hermans met een sublieme pass. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Türkoğul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 2:0

10e minuut.
Hermans speelt de bal door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul bokst de bal weg.

13e minuut.
İleri rent richting de bal. Əsədli verovert de bal door een tackle van achteren. Əsədli speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kırkalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 3:0

15e minuut.
Dékány is nu in balbezit. Dékány passt de bal in één keer door. Kırkalmaz rent richting de bal. Hermans onderschept slim de pass. Hermans geeft de bal voor. Paal! Türkoğul probeert naar een medespeler te passen. Daribyan kopt de bal weg. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 4:0

18e minuut.
Altıntop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baróti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Türkoğul met een harde bal richting middenveld. Haldimann kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitirev de bal. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 5:0

21e minuut.
Şuayipoğlu rent richting de bal. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu speelt de bal door. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Türkoğul trapt de bal weg. Əsədli met een sublieme pass. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 6:0

25e minuut.
Hermans met een sublieme pass. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev passt de bal in één keer door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Şuayipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans onderschept slim de pass. Hermans speelt de bal door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Altıntop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segen met een snelle inworp. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 7:0

31e minuut.
Vlădulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hermans de bal. Altıntop is nu in balbezit. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans draait met de bal, schiet en ... Türkoğul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Atalay de bal. Haldimann is nu in balbezit. Haldimann probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altıntop heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kırkalmaz is nu in balbezit. Hermans onderschept slim de pass. Hermans passt de bal met de wreef. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Daar is Hermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitirev de bal. Mitirev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans passt de bal zonder na te denken. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 16%, Malatya FC 84%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 8:0

48e minuut.
Kırkalmaz is nu in balbezit. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans passt de bal zonder na te denken. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel. Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Haldimann geeft een lange en hoge pass. Altıntop probeert de bal aan de voet te houden. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. Türkoğul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 9:0

54e minuut.
Əsədli kopt de bal weg. Baróti is nu in balbezit. Baróti met een sublieme pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Şuayipoğlu met een sublieme pass. Aktürk is nu in balbezit. Baróti met een sublieme pass. Mitirev rent richting de bal. Mitirev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 10:0

56e minuut.
Klungelig pakt Şuayipoğlu de bal. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans passt de bal zonder na te denken. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans passt de bal met de wreef. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 11:0

66e minuut.
Haldimann is nu in balbezit. Haldimann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hermans de bal. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mitirev is nu in balbezit. Mitirev passt de bal met de wreef. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans rent richting de bal. Hermans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu schiet op doel. Türkoğul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 12:0

78e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Baróti speelt de bal door. Hermans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 13:0

80e minuut.
Segen verovert de bal door een tackle van achteren. Segen met een sublieme pass. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft een hoge lob. Mitirev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 14:0

84e minuut.
Hermans is nu in balbezit. Hermans met een sublieme pass. Əsədli geeft de bal voor. Vlădulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkoğul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 15:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dékány met de inworp. Əsədli geeft de bal voor. Vlădulescu springt en kopt de bal. Türkoğul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 17%, Malatya FC 83%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Malatya FC 16:0