Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsun Spor Sabrspor
Normal Tactiek fth
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Alban de bal. Alban geeft de bal voor. Uysal heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:1

9e minuut.
Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borończyk krijgt een gele kaart. Erkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutluoğlu komt bij de bal en schiet. Trung Hà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Saccaro is nu in balbezit. Saccaro passt de bal zonder na te denken. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Borończyk geeft de bal voor. Alban speelt de bal door. Daar is Rüstəmbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alban heeft problemen om de bal te vangen. Alban geeft een hoge lob. Ayata kopt de bal weg. Rüstəmbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alban passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov passt de bal zonder na te denken. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Arık rent richting de bal. Cislariu rent richting de bal. Cislariu passt de bal in één keer door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pamuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov speelt de bal door. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Ayata probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saccaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Pamuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Saccaro rent richting de bal. Saccaro speelt de bal door. Daar is Rüstəmbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmbəyov schiet op doel. Uysal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alban onderschept slim de pass. Alban geeft de bal voor. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kutluoğlu is nu in balbezit. Danielovský verovert de bal door een tackle van achteren. Danielovský passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Pamuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:2

38e minuut.
Danielovský speelt de bal door. Uysal is nu in balbezit. Rüstəmbəyov onderschept slim de pass. Rüstəmbəyov schiet op doel. Pamuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:3

42e minuut.
Alban verovert de bal door een tackle van achteren. Alban geeft een lange en hoge pass. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 80%, Sabrspor 20%.
Samsun Spor - Sabrspor 0:4

48e minuut.
Danielovský is nu in balbezit. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:5

52e minuut.
Ayata kopt de bal weg. Inworp. Saccaro met de inworp. Żyła rent richting de bal. Żyła geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alban kopt de bal weg. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Uysal rent richting de bal. Rüstəmbəyov onderschept slim de pass. Rüstəmbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Özçelik kopt de bal weg. Güneş rent richting de bal. Cislariu onderschept slim de pass. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Danielovský kopt de bal weg. Saccaro rent richting de bal. Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Danielovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:6

73e minuut.
Alban verovert de bal door een tackle van achteren. Alban probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Pamuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Borończyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Pamuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Sabrspor 0:7

76e minuut.
Rüstəmbəyov passt de bal met de wreef. Danielovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský geeft de bal voor. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis schiet op doel. Pamuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saccaro neemt de hoekschop. Pamuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Özçelik kan de bal niet met de borst controleren. Alban rent richting de bal. Alban geeft de bal voor. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 70%, Sabrspor 30%.
Samsun Spor - Sabrspor 0:7