Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabrspor Samsun Spor
fth Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Pamuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 1:0

8e minuut.
Danielovský is nu in balbezit. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap. Pamuk bokst de bal weg.

10e minuut.
Danielovský speelt de bal door. Saccaro met een sublieme pass. Mangulis rent richting de bal. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 2:0

12e minuut.
Kutluoğlu rent richting de bal. Kutluoğlu passt de bal zonder na te denken. Arık rent richting de bal. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov schiet op doel. Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 3:0

19e minuut.
Karaçay heeft problemen om de bal te vangen. Karaçay passt de bal in één keer door. Arık bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 4:0

22e minuut.
Alban kopt de bal weg. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov passt de bal in één keer door. Mangulis heeft problemen om de bal te vangen. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Żyła passt de bal met de wreef. Saccaro is nu in balbezit. Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 5:0

27e minuut.
Klungelig pakt Mangulis de bal. Mangulis passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ... Pamuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 27%, Samsun Spor 73%.
Sabrspor - Samsun Spor 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Cislariu de bal. Danielovský is nu in balbezit. Danielovský passt de bal zonder na te denken. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 7:0

61e minuut.
Özçelik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alban met de inworp. Rüstəmbəyov controleert de bal met de borst. Rüstəmbəyov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielovský speelt de bal door. Mangulis rent richting de bal. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Danielovský rent richting de bal. Kutluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Mangulis is nu in balbezit. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Borończyk passt de bal met de wreef. Saccaro rent richting de bal. Saccaro passt de bal in één keer door. Danielovský rent richting de bal. Danielovský passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Danielovský is nu in balbezit. Danielovský probeert naar een medespeler te passen. Żyła geeft een hoge lob. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Özçelik met de inworp. Arık rent richting de bal. Alban verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ayata geeft een hoge lob. Alban rent richting de bal. Alban passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Samsun Spor 8:0

84e minuut.
Inworp. Żyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccaro met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Saccaro speelt de bal door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayata de bal onder controle te krijgen. Pamuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 24%, Samsun Spor 76%.
Sabrspor - Samsun Spor 8:0