Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nizipspor beykoz1908
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Samur rent richting de bal. Volkaner maakt een afschuwelijke overtreding. Samur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yoğurtçu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tahincioğlu de bal. Seldeviren rent richting de bal. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Acemi speelt de bal door. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 42%, beykoz1908 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nizipspor - beykoz1908 0:0

55e minuut.
Çıkıkçı speelt de bal door. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - beykoz1908 1:0

67e minuut.
Topaloğlu onderschept slim de pass. Topaloğlu passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Seldeviren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nizipspor - beykoz1908 2:0

89e minuut.
Daar is Seldeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seldeviren met een sublieme pass. Acemi heeft problemen om de bal te vangen. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nizipspor 37%, beykoz1908 63%.
Nizipspor - beykoz1908 2:0