Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beykoz1908 Nizipspor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Samur geeft een hoge lob. Inworp. Zarifel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tongun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Acıduymaz verovert de bal door een tackle van achteren. Acıduymaz met een sublieme pass. Tahincioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Seldeviren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zarifel probeert naar een medespeler te passen. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çıkıkçı. Çıkıkçı krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tahincioğlu speelt de bal door. Panter is nu in balbezit. Panter geeft de bal voor. Volkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 46%, Nizipspor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beykoz1908 - Nizipspor 0:0

84e minuut.
Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu geeft een hoge lob. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren draait met de bal, schiet en ... Burhanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beykoz1908 59%, Nizipspor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beykoz1908 - Nizipspor 0:0