Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ER FORCE sw
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Inworp. Lampard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Śliwa passt de bal in één keer door. Çayırçimen probeert naar een medespeler te passen. Baransel probeert de bal met de borst te controleren. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann schiet op doel. Semaver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Trepto geeft een lange en hoge pass. Baransel rent richting de bal. Lerza onderschept slim de pass. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baransel is nu in balbezit. Śliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwa met een sublieme pass. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - sw 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 26%, sw 74%.
ER FORCE - sw 1:0

57e minuut.
Śliwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lerza is nu in balbezit. Lerza met een sublieme pass. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap. Semaver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Van Wesemael rent richting de bal. Van Wesemael geeft de bal voor. Çayırçimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırçimen passt de bal zonder na te denken. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - sw 2:0

88e minuut.
Lerza is nu in balbezit. Lerza passt de bal met de wreef. Baransel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - sw 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 24%, sw 76%.
ER FORCE - sw 3:0