Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sw ER FORCE
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 30.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Lampard met een sublieme pass. Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza onderschept slim de pass. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Semaver bokst de bal weg.

10e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa passt de bal in één keer door. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berkiner de bal onder controle te krijgen. Semaver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırçimen onderschept slim de pass. Çayırçimen geeft een hoge lob. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sw - ER FORCE 0:1

31e minuut.
Çayırçimen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolasiński met een snelle inworp. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tüzün kopt de bal weg. Lüddemann rent richting de bal. Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann verovert de bal door een tackle van achteren. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Solstrand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lerza de bal. Lerza passt de bal met de wreef. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lerza kan de bal niet met de borst controleren. Lerza met een sublieme pass. Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw - ER FORCE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sw 79%, ER FORCE 21%.
sw - ER FORCE 0:2

50e minuut.
Daar is Bolkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza passt de bal in één keer door. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lampard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard speelt de bal door. Baransel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Akata rent richting de bal. Akata speelt de bal door. Bolkar heeft problemen om de bal te vangen. Lampard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Inworp. Lampard met de inworp. Lerza probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann heeft problemen om de bal te vangen. Lüddemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Semaver met een harde bal richting middenveld. Daar is Koçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard rent richting de bal. Lampard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński probeert naar een medespeler te passen. Lüddemann is nu in balbezit. Lüddemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sw - ER FORCE 0:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Semaver trapt de bal weg van het doel. Śliwa kopt de bal weg. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sw 77%, ER FORCE 23%.
sw - ER FORCE 0:3