Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabrspor Malatya FC
fth Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Denizel rent richting de bal. Saccaro onderschept slim de pass. Saccaro probeert naar een medespeler te passen. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kırkalmaz is nu in balbezit. Alban onderschept slim de pass. Alban met een sublieme pass. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Malatya FC 1:0

14e minuut.
Aktürk geeft een hoge lob. Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh geeft een lange en hoge pass. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Malatya FC 2:0

21e minuut.
İleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırkalmaz is nu in balbezit. Rüstəmbəyov maakt een afschuwelijke overtreding. Rüstəmbəyov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Saccaro passt de bal in één keer door. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban speelt de bal door. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Żyła verovert de bal door een tackle van achteren. Saccaro rent richting de bal. Saccaro passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Alban is nu in balbezit. Alban geeft de bal voor. Karvar probeert de bal met de borst te controleren. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kırkalmaz onderschept slim de pass. Cislariu is nu in balbezit. Cislariu met een sublieme pass. Mangulis rent richting de bal. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kırkalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft de bal voor. Rüstəmbəyov rent richting de bal. Rüstəmbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alban passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov probeert naar een medespeler te passen. Mangulis rent richting de bal. Mangulis schiet op doel. Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Denizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyła rent richting de bal. Żyła geeft de bal voor. Rüstəmbəyov kan de bal niet met de borst controleren. Rüstəmbəyov schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Żyła geeft de bal voor. Daar is Denizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk geeft een hoge lob. Altıntop heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saccaro zal de hoekschop nemen. Mangulis krijgt zijn hoofd ertegen. Türkoğul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
İleri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alban met een snelle inworp. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mangulis passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karvar. Karvar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 22%, Malatya FC 78%.
Sabrspor - Malatya FC 2:0

49e minuut.
Żyła met een snelle inworp. Saccaro heeft problemen om de bal te vangen. Saccaro geeft de bal voor. Rüstəmbəyov is nu in balbezit. Rüstəmbəyov schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Borończyk met een sublieme pass. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Quang Ánh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ánh probeert naar een medespeler te passen. Saccaro speelt de bal door. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Borończyk geeft een hoge lob. Daar is Altıntop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangulis rent richting de bal. Mangulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabrspor - Malatya FC 3:0

76e minuut.
Cislariu met een snelle inworp. Alban rent richting de bal. Alban geeft een lange en hoge pass. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Türkoğul niet meer kan verder spelen. Özbilginer komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kırkalmaz is nu in balbezit. Rüstəmbəyov onderschept slim de pass. Rüstəmbəyov geeft de bal voor. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Özbilginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabrspor 26%, Malatya FC 74%.
Sabrspor - Malatya FC 3:0