Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc Samsun Spor
proje1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen hopeless


3e minuut.
Əsədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özçelik rent richting de bal. Mitirev verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Özçelik heeft problemen om de bal te vangen. Əsədli rent richting de bal. Əsədli probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 1:0

9e minuut.
Baróti kopt de bal weg. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 2:0

11e minuut.
Hermans rent richting de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Pamuk bokst de bal weg.

13e minuut.
Əsədli is nu in balbezit. Əsədli schiet op doel. Ayata kopt de bal weg. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 3:0

20e minuut.
Hermans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əsədli rent richting de bal. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayata heeft problemen om de bal te vangen. Mitirev rent richting de bal. Mitirev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Haldimann met een sublieme pass. Baróti met een sublieme pass. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Ayata probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baróti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitirev springt en kopt de bal. Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Əsədli passt de bal met de wreef. Haldimann heeft problemen om de bal te vangen. Haldimann speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baróti onderschept slim de pass. Baróti passt de bal met de wreef. Arık bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu schiet op doel. Pamuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 4:0

37e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Mitirev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 5:0

38e minuut.
Dékány verovert de bal door een tackle van achteren. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Arık is nu in balbezit. Mitirev verovert de bal door een tackle van achteren. Mitirev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ayata de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Uysal rent richting de bal. Uysal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əsədli met een snelle inworp. Hermans geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti met een sublieme pass. Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 16%, Samsun Spor 84%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 6:0

46e minuut.
Ayata geeft een hoge lob. Mitirev kopt de bal weg. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Baróti kopt de bal weg. Vlădulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayata. Vlădulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haldimann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 7:0

49e minuut.
Özçelik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baróti rent richting de bal. Baróti passt de bal in één keer door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Segen met een snelle inworp. Baróti is nu in balbezit. Baróti geeft een lange en hoge pass. Mitirev controleert de bal met de borst. Mitirev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 8:0

54e minuut.
Şahintepe met een sublieme pass. Əsədli is nu in balbezit. Əsədli geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 9:0

56e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Baróti passt de bal met de wreef. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu schiet op doel. Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 10:0

59e minuut.
Özçelik rent richting de bal. Mitirev onderschept slim de pass. Əsədli rent richting de bal. Əsədli geeft de bal voor. Vlădulescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dékány kopt de bal weg. Hermans rent richting de bal. Hermans geeft een hoge lob. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 11:0

65e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Mitirev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uysal de bal onder controle te krijgen. Pamuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 12:0

68e minuut.
Güneş onderschept slim de pass. Dékány onderschept slim de pass. Dékány speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 13:0

71e minuut.
Baróti geeft een lange en hoge pass. İnce probeert de bal aan de voet te houden. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayata de bal onder controle te krijgen. Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Haldimann passt de bal met de wreef. Hermans probeert naar een medespeler te passen. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft een lange en hoge pass. Mitirev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dékány onderschept slim de pass. Dékány geeft een hoge lob. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 14:0

82e minuut.
Dékány met de inworp. Əsədli probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Pamuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 15:0

88e minuut.
Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli rent richting de bal. Əsədli speelt de bal door. Mitirev heeft problemen om de bal te vangen. Mitirev draait met de bal, schiet en ... Pamuk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc 8%, Samsun Spor 92%.
cCc_TÜRK GÜCÜ ÜLKÜSPOR_cCc - Samsun Spor 16:0