Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YALVAC SİNCİTY 4gala
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaskat trapt de bal weg van het doel. Altınok kopt de bal weg. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - 4gala 0:1

12e minuut.
Sandalcı speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap onderschept slim de pass. Sap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Davulcu passt de bal zonder na te denken. İlker bereikt de bal nog maar net als eerste. İlker passt de bal met de wreef. Telli is nu in balbezit. Telli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Yiğit is nu in balbezit. Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Papatya speelt de bal door. Telli is nu in balbezit. Telli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 59%, 4gala 41%.
YALVAC SİNCİTY - 4gala 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Yiğit de bal. Papatya is nu in balbezit. Papatya passt de bal met de wreef. Telli rent richting de bal. Telli haalt uit met een fantastische trap. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Sandalcı is nu in balbezit. Sandalcı speelt de bal door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Papatya kopt de bal weg. İlker is nu in balbezit. İlker passt de bal in één keer door. Telli rent richting de bal. Telli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zengin met een sublieme pass. İlker probeert naar een medespeler te passen. Deveci heeft problemen om de bal te vangen. Telli is nu in balbezit. Telli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YALVAC SİNCİTY - 4gala 1:1

87e minuut.
Yiğit geeft de bal voor. Baklavacı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papatya. Papatya krijgt een gele kaart. Baklavacı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baklavacı kan niet meer verder spelen. Borazan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 52%, 4gala 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YALVAC SİNCİTY - 4gala 1:1