Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor NARİN FC
433 majesty Tactiek bora`s
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalović onderschept slim de pass. Hrkalović passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Antino passt de bal met de wreef. Gencebay rent richting de bal. Gencebay geeft de bal voor. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Burhanettin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Özerdem rent richting de bal. Hrkalović verovert de bal door een tackle van achteren. Hrkalović schiet op doel. Majcherek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burhanettin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:1

15e minuut.
Özügenç rent richting de bal. Özügenç passt de bal met de wreef. Gökalp heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hrkalović probeert naar een medespeler te passen. Gencebay rent richting de bal. Antino met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gencebay passt de bal met de wreef. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Antino kopt de bal weg. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak passt de bal in één keer door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Leira is nu in balbezit. Leira geeft de bal voor. Onat rent richting de bal. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Burhanettin bokst de bal weg.

40e minuut.
Gencebay kopt de bal weg. Antino rent richting de bal. Antino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hrkalović probeert naar een medespeler te passen. Bayer is nu in balbezit. Bayer passt de bal met de wreef. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 77%, NARİN FC 23%.
sarikamışspor - NARİN FC 0:1

49e minuut.
Antino heeft problemen om de bal te vangen. Antino passt de bal met de wreef. Hrkalović met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:2

66e minuut.
Klungelig pakt Gökalp de bal. Türünk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:3

68e minuut.
Hrkalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalović passt de bal met de wreef. Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino onderschept slim de pass. Antino schiet op doel. Burhanettin bokst de bal weg. Majcherek heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:4

70e minuut.
Hrkalović rent richting de bal. Hrkalović passt de bal in één keer door. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. Burhanettin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:5

71e minuut.
Burhanettin probeert naar een medespeler te passen. Leira kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:6

73e minuut.
Hrkalović passt de bal zonder na te denken. Antino is nu in balbezit. Antino passt de bal met de wreef. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Burhanettin bokst de bal weg.

80e minuut.
Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek passt de bal in één keer door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Burhanettin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:7

85e minuut.
Antino passt de bal in één keer door. Rochowiak rent richting de bal. Özerdem is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hrkalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majcherek de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Burhanettin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - NARİN FC 0:8

90e minuut.
Zsombok komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 74%, NARİN FC 26%.
sarikamışspor - NARİN FC 0:8