Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YALVAC SİNCİTY OnLy FoR LiFe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Arslanoğlu is nu in balbezit. Özartunç verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Soygüven rent richting de bal. Soygüven draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Soygüven rent richting de bal. Davulcu probeert naar een medespeler te passen. Koçak met een sublieme pass. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Canaydın onderschept slim de pass. Koçak is nu in balbezit. Koçak passt de bal zonder na te denken. Telli is nu in balbezit. Telli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - OnLy FoR LiFe 1:0

31e minuut.
Eraslan passt de bal zonder na te denken. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya probeert naar een medespeler te passen. Telli is nu in balbezit. Telli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Soygüven heeft problemen om de bal te vangen. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Davulcu is nu in balbezit. Yağcıoğlu onderschept slim de pass. Yağcıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arslanoğlu met de inworp. Tınay heeft problemen om de bal te vangen. Soygüven verovert de bal door een tackle van achteren. Soygüven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 51%, OnLy FoR LiFe 49%.
YALVAC SİNCİTY - OnLy FoR LiFe 1:0

49e minuut.
Türkarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arslanoğlu speelt de bal door. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak is nu in balbezit. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Davulcu speelt de bal door. Yemenlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yemenlioğlu met een sublieme pass. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Davulcu passt de bal in één keer door. Arolat is nu in balbezit. Soygüven is nu in balbezit. Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 38%, OnLy FoR LiFe 62%.
YALVAC SİNCİTY - OnLy FoR LiFe 1:0