Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NARİN FC GSgalatasaray
bora`s Tactiek 2 li forvet
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 33.1
solide Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Leira geeft een hoge lob. Daar is Gastón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrkalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalović schiet op doel. Gülaçar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - GSgalatasaray 1:0

15e minuut.
Antino rent richting de bal. Gastón is nu in balbezit. Gastón passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Gülaçar bokst de bal weg.

21e minuut.
Hacıekrem onderschept slim de pass. Hacıekrem passt de bal met de wreef. Bayer is nu in balbezit. de Mello onderschept slim de pass. de Mello schiet op doel. Galath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NARİN FC - GSgalatasaray 1:1

30e minuut.
Gencebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencebay geeft de bal voor. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalović rent richting de bal. Hrkalović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - GSgalatasaray 2:1

32e minuut.
Hrkalović speelt de bal door. Antino rent richting de bal. Antino speelt de bal door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gastón rent richting de bal. Antino onderschept slim de pass. Antino passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Antino neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hacıekrem de bal. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Krzywania probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 34%, GSgalatasaray 66%.
NARİN FC - GSgalatasaray 2:1

47e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Hrkalović is nu in balbezit. Hrkalović passt de bal zonder na te denken. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Gülaçar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Sielski geeft een hoge lob. Antino is nu in balbezit. Met opzet legt Gastón zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gastón naar de kleedkamers voor een vroege douche. Antino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Antino rent richting de bal. Denijs rent richting de bal. Antino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Antino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Antino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Denijs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Denijs kan niet meer verder spelen. Kasiński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Leira met een sublieme pass. Castagnelli is nu in balbezit. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer passt de bal zonder na te denken. Hacıekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Majcherek is nu in balbezit. Dimitrievski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majcherek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzywania heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dimitrievski rent richting de bal. Hrkalović verovert de bal door een tackle van achteren. Hrkalović met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kasiński heeft problemen om de bal te vangen. Gencebay geeft de bal voor. Klungelig pakt Castagnelli de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mironescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gencebay met de inworp. Hrkalović rent richting de bal. Hrkalović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 16%, GSgalatasaray 84%.
NARİN FC - GSgalatasaray 2:1