Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galatasaray_66 NARİN FC
Normal Tactiek bora`s
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 48.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Bayer is nu in balbezit. Bayer met een sublieme pass. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Çamoğlu met een harde bal richting middenveld. Khachaturyan kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leira rent richting de bal. Bakırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira verovert de bal door een tackle van achteren. Leira geeft een lange en hoge pass. Şahin kopt de bal weg. Çamoğlu bokst de bal weg.

11e minuut.
Leira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochowiak is nu in balbezit. mintaz is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şahin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ienco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rochowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çamoğlu trapt de bal weg. Leira kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ienco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Khachaturyan onderschept slim de pass. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek rent richting de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:3

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çamoğlu trapt de bal weg van het doel. Yiğittürk kopt de bal weg. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel. Çamoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray_66 79%, NARİN FC 21%.
galatasaray_66 - NARİN FC 0:4

46e minuut.
Leira met een sublieme pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek passt de bal in één keer door. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Şahin trapt de bal weg van het doel. Bayer kopt de bal weg. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienco onderschept slim de pass. Ienco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
mintaz heeft problemen om de bal te vangen. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:5

54e minuut.
Daar is mintaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan passt de bal met de wreef. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sielski met een sublieme pass. Leira bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ienco speelt de bal door. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:6

62e minuut.
Leira is nu in balbezit. Leira passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Şahin trapt de bal weg. Ienco kopt de bal weg. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ienco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienco met een sublieme pass. Leira probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:7

66e minuut.
Yiğittürk is nu in balbezit. Ienco onderschept slim de pass. Ienco passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Leira heeft problemen om de bal te vangen. Leira passt de bal in één keer door. Emirli rent richting de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Çamoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:8

75e minuut.
Bayer speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Leira met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ienco is nu in balbezit. Ienco passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Çamoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - NARİN FC 0:9

82e minuut.
Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu met een sublieme pass. Ienco is nu in balbezit. Ienco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Çamoğlu trapt de bal weg van het doel. Bayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakırlı de bal. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çamoğlu trapt de bal weg. Rochowiak kan de bal niet met de borst controleren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray_66 88%, NARİN FC 12%.
galatasaray_66 - NARİN FC 0:9