Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YALVAC SİNCİTY GSgalatasaray
Normal Tactiek 2 li forvet
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 30
waardeloos Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Dimitrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrievski passt de bal in één keer door. Eraslan rent richting de bal. Tender onderschept slim de pass. Tender schiet op doel. Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Davulcu is nu in balbezit. de Mello rent richting de bal. Davulcu begaat een overtreding. de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimitrievski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
de Mello passt de bal in één keer door. Kasiński heeft problemen om de bal te vangen. Kasiński met een sublieme pass. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kaskat trapt de bal weg van het doel. Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski passt de bal zonder na te denken. Tender rent richting de bal. Tender schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:1

17e minuut.
de Mello geeft de bal voor. Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tender de bal. Tender schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dimitrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrievski passt de bal zonder na te denken. Hacıekrem probeert naar een medespeler te passen. de Mello is nu in balbezit. de Mello schiet op doel. Kaskat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:2

28e minuut.
Kasiński is nu in balbezit. Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski geeft een lange en hoge pass. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Çağlayan rent richting de bal. Dimitrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrievski passt de bal met de wreef. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kaskat trapt de bal weg. Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski passt de bal met de wreef. Tender heeft problemen om de bal te vangen. Tender haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Kasiński rent richting de bal. Dimitrievski is nu in balbezit. Dimitrievski geeft een hoge lob. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
de Mello rent richting de bal. de Mello speelt de bal door. Tender is nu in balbezit. Tender schiet op doel. Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:3

39e minuut.
Tınay rent richting de bal. Tender onderschept slim de pass. Tender probeert naar een medespeler te passen. de Mello rent richting de bal. de Mello haalt uit met een fantastische trap. Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 82%, GSgalatasaray 18%.
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:3

49e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender met een sublieme pass. de Mello is nu in balbezit. de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:4

60e minuut.
Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiński passt de bal met de wreef. Tender rent richting de bal. Tender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:5

73e minuut.
Tender is nu in balbezit. Tender passt de bal in één keer door. Tınay is nu in balbezit. Tender onderschept slim de pass. Tender haalt uit met een fantastische trap. Kaskat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 67%, GSgalatasaray 33%.
YALVAC SİNCİTY - GSgalatasaray 0:5