Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galatasaray15115 sarikamışspor
Normal Tactiek 433 majesty
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.4
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Özügenç rent richting de bal. Özügenç geeft de bal voor. Daar is Çilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Göktürk kopt de bal weg. Gökalp geeft een hoge lob. Kelek met een sublieme pass. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Yenigün bokst de bal weg.

22e minuut.
Kelek passt de bal in één keer door. Ustaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu is nu in balbezit. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu geeft de bal voor. Daar is İskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yenigün bokst de bal weg. Paal!

28e minuut.
Gökalp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Zaferekoşan is nu in balbezit. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya passt de bal met de wreef. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:1

31e minuut.
Ustaoğlu is nu in balbezit. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek passt de bal in één keer door. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:2

33e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu speelt de bal door. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Yenigün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:3

34e minuut.
Ustaoğlu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camdan met een snelle inworp. Kalır rent richting de bal. Kalır passt de bal met de wreef. Burhanettin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Burhanettin probeert naar een medespeler te passen. İskay kopt de bal weg. Onat heeft problemen om de bal te vangen. Kalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cevher kopt de bal weg. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu speelt de bal door. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray15115 62%, sarikamışspor 38%.
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:3

47e minuut.
Özügenç speelt de bal door. Türünk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır is nu in balbezit. Kalır draait met de bal, schiet en ... Burhanettin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:4

63e minuut.
Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya met een sublieme pass. Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ener passt de bal zonder na te denken. Burhanettin probeert naar een medespeler te passen. Kelek kopt de bal weg. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cevher kopt de bal weg. Daar is Keloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ustaoğlu de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:5

82e minuut.
Yenigün trapt de bal weg van het doel. Kelek kopt de bal weg. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu schiet op doel. Yenigün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:6

84e minuut.
Kalır passt de bal in één keer door. Zaferekoşan heeft problemen om de bal te vangen. Rüya is nu in balbezit. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya draait met de bal, schiet en ... Yenigün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:7

86e minuut.
Özügenç onderschept slim de pass. Özügenç geeft een lange en hoge pass. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. Yenigün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray15115 71%, sarikamışspor 29%.
galatasaray15115 - sarikamışspor 0:7