Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor 4gala
433 majesty Tactiek 424
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 23.9
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kermesoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Keloğlu met een sublieme pass. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal in één keer door. Rüya probeert naar een medespeler te passen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kelek geeft een lange en hoge pass. Keloğlu is nu in balbezit. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ustaoğlu onderschept slim de pass. Ustaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 1:0

10e minuut.
Daar is Cevher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cevher speelt de bal door. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cevher speelt de bal door. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 2:0

16e minuut.
Altınok verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem passt de bal in één keer door. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Deveci rent richting de bal. Deveci geeft de bal voor. Cevher kopt de bal weg. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kelek is nu in balbezit. Kelek speelt de bal door. Keloğlu rent richting de bal. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kelek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelek speelt de bal door. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 3:0

31e minuut.
Rüya rent richting de bal. Onat is nu in balbezit. Rüya onderschept slim de pass. Rüya schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 4:0

32e minuut.
Kermesoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Kelek met de inworp. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek speelt de bal door. Keloğlu speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 5:0

37e minuut.
Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Rüya schiet op doel. Daar is Onat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kermesoğlu geeft een hoge lob. Baklavacı is nu in balbezit. Kelek begaat een overtreding. Kelek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kelek met een sublieme pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya met een sublieme pass. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 27%, 4gala 73%.
sarikamışspor - 4gala 6:0

46e minuut.
Rüya onderschept slim de pass. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Onat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Özatalay bokst de bal weg.

49e minuut.
Onat met een snelle inworp. Daar is Kelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelek geeft een hoge lob. Ustaoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ustaoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Yiğit kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem geeft een hoge lob. Özatalay bokst de bal weg.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Ustaoğlu de bal onder controle te krijgen. Kelek geeft de bal voor. Zengin probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Rüya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 7:0

58e minuut.
Deveci geeft de bal voor. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft een lange en hoge pass. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - 4gala 8:0

64e minuut.
Cevher verovert de bal door een tackle van achteren. Cevher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rüya de bal. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ustaoğlu passt de bal met de wreef. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deveci de bal. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Keloğlu geeft de bal voor. Deveci heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keloğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Rüya de bal. Paal!

87e minuut.
Cevher geeft een hoge lob. Baklavacı is nu in balbezit. Kelek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Baklavacı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baklavacı kan niet meer verder spelen. Borazan komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kermesoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu onderschept slim de pass. Ustaoğlu met een sublieme pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 20%, 4gala 80%.
sarikamışspor - 4gala 8:0