Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NARİN FC OnLy FoR LiFe
bora`s Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten average
very good Passen hopeless
good Verdedigen poor


2e minuut.
Majcherek rent richting de bal. Toynak is nu in balbezit. Bayer probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yemenlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Özartunç met een sublieme pass. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Sielski kopt de bal weg. Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak speelt de bal door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Khachaturyan probeert de bal aan de voet te houden. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek speelt de bal door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gencebay geeft een lange en hoge pass. Antino is nu in balbezit. Zincir is nu in balbezit. Antino onderschept slim de pass. Antino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Leira bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira passt de bal in één keer door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Toynak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Reischnich is nu in balbezit. Reischnich passt de bal met de wreef. Rochowiak met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 1:0

20e minuut.
Antino met de inworp. Khachaturyan met een sublieme pass. Leira probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leira passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak passt de bal met de wreef. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yemenlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak speelt de bal door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 2:0

26e minuut.
Majcherek is nu in balbezit. Majcherek geeft de bal voor. Daar is Yemenlioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 3:0

28e minuut.
Antino is nu in balbezit. Daar is Antino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toynak verovert de bal door een tackle van achteren. Antino rent richting de bal. Antino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak is nu in balbezit. Yemenlioğlu rent richting de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
İlerici met een harde bal richting middenveld. Khachaturyan kopt de bal weg. Toynak is nu in balbezit. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Leira passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 4:0

35e minuut.
İlerici trapt de bal weg van het doel. Borazan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Rochowiak schiet op doel. Süllü probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan passt de bal met de wreef. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 19%, OnLy FoR LiFe 81%.
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 4:0

47e minuut.
Gencebay passt de bal in één keer door. Leira is nu in balbezit. Leira passt de bal met de wreef. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 5:0

50e minuut.
Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal in één keer door. Majcherek is nu in balbezit. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bayer speelt de bal door. Gencebay rent richting de bal. Antino probeert naar een medespeler te passen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gencebay speelt de bal door. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino geeft een lange en hoge pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Özartunç zijn tegenspeler op de grond. Antino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borazan heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Özartunç speelt de bal door. Daar is Antino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antino passt de bal met de wreef. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 6:0

63e minuut.
Soygüven is nu in balbezit. Rochowiak is nu in balbezit. Toynak verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek schiet op doel. İlerici bokst de bal weg. Rochowiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antino met een snelle inworp. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 7:0

69e minuut.
Yemenlioğlu speelt de bal door. Türkoğlu is nu in balbezit. Bayer begaat een overtreding. Bayer krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Zincir kopt de bal weg. Antino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özartunç. Özartunç krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Majcherek de bal. Majcherek schiet op doel. Antino heeft problemen om de bal te vangen. Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 8:0

83e minuut.
Klungelig pakt Gencebay de bal. Gencebay probeert naar een medespeler te passen. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal zonder na te denken. Khachaturyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Süllü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leira zal de hoekschop nemen. Majcherek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Leira passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Toynak trapt de bal weg van het doel. Khachaturyan kopt de bal weg. Süllü rent richting de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. İlerici trapt de bal weg. Zincir kopt de bal weg. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Zsombok komt het veld opgelopen. Hrkalović komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 14%, OnLy FoR LiFe 86%.
NARİN FC - OnLy FoR LiFe 8:0