Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnLy FoR LiFe NARİN FC
Normal Tactiek bora`s
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten solide
hopeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Khachaturyan passt de bal in één keer door. Leira speelt de bal door. Rochowiak is nu in balbezit. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. İlerici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Majcherek met een sublieme pass. Antino is nu in balbezit. Zincir is nu in balbezit. Antino onderschept slim de pass. Antino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Antino is nu in balbezit. Antino passt de bal zonder na te denken. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Süllü kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Antino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:1

14e minuut.
Türkoğlu met een snelle inworp. Soygüven is nu in balbezit. Met opzet legt Antino zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Antino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Antino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Rochowiak passt de bal met de wreef. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek controleert de bal met de borst. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:2

17e minuut.
Gencebay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. İlerici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:3

19e minuut.
Özartunç verovert de bal door een tackle van achteren. Özartunç met een sublieme pass. Zincir rent richting de bal. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... İlerici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan passt de bal met de wreef. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Toynak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Leira speelt de bal door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leira kopt de bal weg. Süllü probeert de bal met de borst te controleren. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. İlerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:4

30e minuut.
Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bayer geeft een hoge lob. Borazan kopt de bal weg. Leira rent richting de bal. Leira geeft de bal voor. Majcherek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toynak heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak geeft een hoge lob. Zincir heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Khachaturyan onderschept slim de pass. Majcherek rent richting de bal. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 83%, NARİN FC 17%.
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:5

47e minuut.
Majcherek probeert de bal aan de voet te houden. Khachaturyan kopt de bal weg. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Süllü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. İlerici trapt de bal weg. Bayer kopt de bal weg. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. İlerici bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Leira geeft de bal voor. Bayer kopt de bal weg. Zincir heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Leira is nu in balbezit. Leira speelt de bal door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khachaturyan neemt de hoekschop. Daar is Toynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan speelt de bal door. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toynak de bal. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. İlerici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Süllü heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:6

68e minuut.
Inworp. Gencebay met de inworp. Khachaturyan speelt de bal door. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gencebay verovert de bal door een tackle van achteren. Gencebay passt de bal zonder na te denken. Leira speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Leira met een sublieme pass. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochowiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rochowiak kan niet meer verder spelen. Ienco komt het veld opgelopen. Bayer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gencebay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ienco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienco draait met de bal, schiet en ... İlerici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:7

82e minuut.
Leira speelt de bal door. Pora rent richting de bal. Leira rent richting de bal. Leira geeft een lange en hoge pass. Majcherek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toynak met een sublieme pass. İlerici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... İlerici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:8

90e minuut.
Buitenspel voor Yağcıoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Zsombok komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen. Bayer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... İlerici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Paal! Daar is Yemenlioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 85%, NARİN FC 15%.
OnLy FoR LiFe - NARİN FC 0:8