Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor YALVAC SİNCİTY
433 majesty Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ustaoğlu geeft een hoge lob. Rüya kopt de bal weg. Arolat is nu in balbezit. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 1:0

6e minuut.
Eraslan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Türkarslan de bal. Onat geeft de bal voor. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel. Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Eraslan de bal. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 2:0

9e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 3:0

14e minuut.
Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya passt de bal met de wreef. Kelek probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cevher passt de bal met de wreef. Eraslan rent richting de bal. Rüya onderschept slim de pass. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 4:0

24e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal in één keer door. Rüya is nu in balbezit. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 5:0

27e minuut.
Rüya rent richting de bal. Ustaoğlu rent richting de bal. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 6:0

30e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Kelek is nu in balbezit. Kelek passt de bal zonder na te denken. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ustaoğlu met een sublieme pass. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 28%, YALVAC SİNCİTY 72%.
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 7:0

49e minuut.
Cevher onderschept slim de pass. Cevher passt de bal in één keer door. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 8:0

52e minuut.
Türkarslan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kelek de bal. Kelek passt de bal zonder na te denken. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Kaskat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cevher passt de bal zonder na te denken. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cevher passt de bal in één keer door. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu met een sublieme pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 9:0

63e minuut.
Kelek onderschept slim de pass. Kelek geeft een hoge lob. Davulcu heeft problemen om de bal te vangen. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu speelt de bal door. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
İlker rent richting de bal. Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem geeft een lange en hoge pass. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... Kaskat bokst de bal weg. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 10:0

88e minuut.
Ustaoğlu passt de bal zonder na te denken. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 11:0

90e minuut.
Arolat rent richting de bal. Rüya onderschept slim de pass. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu schiet op doel. Kaskat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 29%, YALVAC SİNCİTY 71%.
sarikamışspor - YALVAC SİNCİTY 12:0