Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSgalatasaray 4gala
2 li forvet Tactiek 424
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 22.2
good Schieten poor
poor Passen poor
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Altınok de bal onder controle te krijgen. Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem passt de bal in één keer door. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Altınok geeft de bal voor. Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngöz verovert de bal door een tackle van achteren. Güngöz schiet op doel. Gülaçar bokst de bal weg.

10e minuut.
Dimitrievski is nu in balbezit. Dimitrievski passt de bal in één keer door. Tender is nu in balbezit. Tender schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - 4gala 1:0

13e minuut.
Hacıekrem passt de bal zonder na te denken. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello met een sublieme pass. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. de Mello onderschept slim de pass. de Mello geeft een lange en hoge pass. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Denijs geeft de bal voor. Tender kan de bal niet met de borst controleren. Onat begaat een overtreding. Onat krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Deveci rent richting de bal. de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. de Mello geeft de bal voor. Tender rent richting de bal. Tender haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dimitrievski met de inworp. Tender rent richting de bal. Kermesoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tender is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tender neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gastón kopt de bal weg. Tender is nu in balbezit. Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Tender draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denijs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimitrievski speelt de bal door. Tender rent richting de bal. Tender schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - 4gala 2:0

39e minuut.
Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem passt de bal zonder na te denken. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ... Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - 4gala 3:0

41e minuut.
Yiğit rent richting de bal. Tender is nu in balbezit. Tender passt de bal met de wreef. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem geeft een hoge lob. Dimitrievski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSgalatasaray 26%, 4gala 74%.
GSgalatasaray - 4gala 3:0

48e minuut.
Baklavacı met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gastón met een snelle inworp. Daar is Dimitrievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrievski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Onat geeft de bal voor. Inworp. Dimitrievski met een snelle inworp. Tender is nu in balbezit. Tender draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tender passt de bal met de wreef. de Mello rent richting de bal. Deveci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Mello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - 4gala 4:0

59e minuut.
Castagnelli rent richting de bal. Altınok begaat een overtreding. Castagnelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gastón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yiğit kopt de bal weg. Kermesoğlu is nu in balbezit. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Tender schiet op doel. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıekrem passt de bal in één keer door. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gülaçar met een sublieme pass. Dimitrievski kan de bal niet met de borst controleren. Dimitrievski geeft een hoge lob. Tender rent richting de bal. Tender haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Denijs met een snelle inworp. Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski passt de bal zonder na te denken. de Mello rent richting de bal. de Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSgalatasaray 28%, 4gala 72%.
GSgalatasaray - 4gala 4:0