Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4gala GSgalatasaray
424 Tactiek 2 li forvet
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Gastón geeft een lange en hoge pass. Deveci rent richting de bal. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. Dimitrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrievski met een sublieme pass. Daar is Tender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tender schiet op doel. Özatalay bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Doeltrap. Onat trapt de bal weg. Hacıekrem kopt de bal weg. Tender heeft problemen om de bal te vangen. Tender draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Onat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dimitrievski neemt de hoekschop. Tender krijgt zijn hoofd ertegen. Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sarotti passt de bal met de wreef. Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem probeert naar een medespeler te passen. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender haalt uit met een fantastische trap. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Zengin onderschept slim de pass. Zengin geeft de bal voor. Dimitrievski kopt de bal weg. Tender is nu in balbezit. Tender draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Denijs geeft de bal voor. Kasiński is nu in balbezit. Kasiński passt de bal met de wreef. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özatalay trapt de bal weg. Klungelig pakt Sandalcı de bal. Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Onat ... Strafschop! Tender is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tender legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - GSgalatasaray 0:1

41e minuut.
Sandalcı met een sublieme pass. Daar is Onat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap. Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - GSgalatasaray 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gala 64%, GSgalatasaray 36%.
4gala - GSgalatasaray 0:2

59e minuut.
Baklavacı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borazan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Witsel met een sublieme pass. Kasiński is nu in balbezit. Zengin begaat een overtreding. Zengin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Tender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveci is nu in balbezit. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Tender draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - GSgalatasaray 0:3

75e minuut.
Kasiński is nu in balbezit. Kasiński met een sublieme pass. Tender is nu in balbezit. Tender schiet op doel. Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - GSgalatasaray 0:4

77e minuut.
Dimitrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrievski probeert naar een medespeler te passen. Gastón met een sublieme pass. Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski probeert naar een medespeler te passen. Gastón probeert naar een medespeler te passen. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gala 68%, GSgalatasaray 32%.
4gala - GSgalatasaray 0:4