Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galatasaray_66 sarikamışspor
Normal Tactiek 433 majesty
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Bakırlı passt de bal in één keer door. Kelek controleert de bal met de borst. Kelek passt de bal in één keer door. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Cevher met de inworp. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft een lange en hoge pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:1

3e minuut.
Kelek geeft de bal voor. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu begaat een overtreding. Keloğlu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rüya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahin rent richting de bal. Rüya onderschept slim de pass. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cevher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli begaat een overtreding. Zileli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Özerdem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özerdem met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rüya de bal. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:2

9e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu passt de bal in één keer door. Çapanoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu onderschept slim de pass. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Çamoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Çamoğlu trapt de bal weg van het doel. Cevher kopt de bal weg. Yiğittürk rent richting de bal. Keloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Keloğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Özügenç geeft een hoge lob. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
mintaz rent richting de bal. Cevher onderschept slim de pass. Cevher passt de bal zonder na te denken. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Şahin onderschept slim de pass. mintaz is nu in balbezit. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya geeft de bal voor. Keloğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:3

25e minuut.
Türünk kopt de bal weg. Cevher geeft de bal voor. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:4

27e minuut.
mintaz is nu in balbezit. Rüya onderschept slim de pass. Rüya probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:5

32e minuut.
Daar is Ustaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:6

33e minuut.
Kelek onderschept slim de pass. Kelek geeft een hoge lob. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:7

34e minuut.
Klungelig pakt Zileli de bal. Ustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ustaoğlu passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:8

36e minuut.
Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu passt de bal met de wreef. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:9

36e minuut.
Zileli speelt de bal door. Bakırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırlı passt de bal zonder na te denken. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu geeft een hoge lob. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Rüya schiet op doel. Çamoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:10

43e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirli probeert naar een medespeler te passen. Çapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya onderschept slim de pass. Rüya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:11

44e minuut.
Rüya passt de bal zonder na te denken. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray_66 85%, sarikamışspor 15%.
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:11

55e minuut.
Cevher probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu passt de bal met de wreef. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Emirli rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya met een sublieme pass. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Çapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapanoğlu passt de bal met de wreef. Şahin is nu in balbezit. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Çamoğlu met een harde bal richting middenveld. Cevher kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Keloğlu met een sublieme pass. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu geeft de bal voor. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Özerdem kopt de bal weg. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya speelt de bal door. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:12

72e minuut.
Özerdem probeert naar een medespeler te passen. Özügenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özügenç geeft een lange en hoge pass. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:13

76e minuut.
Rüya rent richting de bal. Keloğlu rent richting de bal. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:14

80e minuut.
Özerdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Keloğlu kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya geeft een lange en hoge pass. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Çapanoğlu geeft de bal voor. Daar is Onat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelek speelt de bal door. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Keloğlu speelt de bal door. Ustaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ustaoğlu passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Çamoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galatasaray_66 66%, sarikamışspor 34%.
galatasaray_66 - sarikamışspor 0:15