Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor galatasaray_66
433 majesty Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cevher onderschept slim de pass. Cevher speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ustaoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 1:0

11e minuut.
Yiğittürk heeft problemen om de bal te vangen. Rüya is nu in balbezit. Rüya passt de bal zonder na te denken. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Emirli rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya met een sublieme pass. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu bokst de bal weg.

18e minuut.
Türünk speelt de bal door. Kelek probeert naar een medespeler te passen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Çamoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 2:0

21e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu passt de bal zonder na te denken. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 3:0

23e minuut.
mintaz heeft problemen om de bal te vangen. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 4:0

30e minuut.
Cevher met de inworp. Zileli rent richting de bal. Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem geeft de bal voor. Keloğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kelek met de inworp. Zileli probeert naar een medespeler te passen. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 5:0

34e minuut.
Cevher met een sublieme pass. Kelek is nu in balbezit. Kelek passt de bal in één keer door. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Çamoğlu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Keloğlu de bal. Keloğlu geeft een hoge lob. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keloğlu neemt de hoekschop. Ustaoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bakırlı is nu in balbezit. Ustaoğlu onderschept slim de pass. Ustaoğlu passt de bal in één keer door. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kelek speelt de bal door. Çapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ustaoğlu de bal. Ustaoğlu schiet op doel. Çamoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 20%, galatasaray_66 80%.
sarikamışspor - galatasaray_66 6:0

47e minuut.
Gökalp geeft een hoge lob. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 7:0

50e minuut.
Özerdem is nu in balbezit. Zileli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özerdem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çapanoğlu kopt de bal weg. Kelek heeft problemen om de bal te vangen. Kelek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 8:0

53e minuut.
Zileli rent richting de bal. Zileli passt de bal met de wreef. Gökalp verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonyacı rent richting de bal. Özerdem is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 8:1

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çamoğlu met een harde bal richting middenveld. Cevher kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cevher onderschept slim de pass. Cevher passt de bal met de wreef. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
mintaz probeert de bal aan de voet te houden. Kelek is nu in balbezit. Kelek passt de bal zonder na te denken. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kelek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelek speelt de bal door. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 9:1

67e minuut.
Cevher speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Keloğlu is nu in balbezit. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 10:1

68e minuut.
Kolonyacı met een sublieme pass. Zileli heeft problemen om de bal te vangen. Rüya onderschept slim de pass. Bakırlı probeert naar een medespeler te passen. Rüya geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 11:1

72e minuut.
Çamoğlu probeert naar een medespeler te passen. Özerdem kopt de bal weg. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft de bal voor. Keloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kelek rent richting de bal. Kelek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çapanoğlu de bal. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 12:1

74e minuut.
Daar is Kelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelek geeft de bal voor. Şahin rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 13:1

76e minuut.
mintaz geeft een hoge lob. Onat rent richting de bal. Kulsipahi onderschept slim de pass. Kulsipahi geeft een lange en hoge pass. Türünk kopt de bal weg. Burhanettin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Türünk de bal. Burhanettin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolonyacı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - galatasaray_66 13:2

89e minuut.
Şahin kopt de bal weg. Klungelig pakt mintaz de bal. Bakırlı rent richting de bal. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 26%, galatasaray_66 74%.
sarikamışspor - galatasaray_66 13:2