Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4gala NARİN FC
424 Tactiek bora`s
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bayer passt de bal in één keer door. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deveci de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Özatalay speelt de bal door. Reischnich met een sublieme pass. Khachaturyan heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sielski geeft de bal voor. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek schiet op doel. Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:1

17e minuut.
Majcherek passt de bal zonder na te denken. Kermesoğlu rent richting de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:2

22e minuut.
Khachaturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino speelt de bal door. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Güngöz kopt de bal weg. Daar is Gencebay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gencebay probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:3

36e minuut.
Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan passt de bal met de wreef. Leira speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Özatalay met een harde bal richting middenveld. Khachaturyan kopt de bal weg. Daar is Sandalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Antino de bal. Antino geeft een hoge lob. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:4

45e minuut.
Kermesoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Rochowiak rent richting de bal. Kermesoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gala 88%, NARİN FC 12%.
4gala - NARİN FC 0:4

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özatalay trapt de bal weg. Bayer kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Antino kopt de bal weg. Daar is Sandalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deveci de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Antino rent richting de bal. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan passt de bal met de wreef. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:5

55e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. Bayer onderschept slim de pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Leira passt de bal zonder na te denken. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:6

59e minuut.
Majcherek heeft problemen om de bal te vangen. Sandalcı is nu in balbezit. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek schiet op doel. Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:7

62e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak met een sublieme pass. Daar is Majcherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leira speelt de bal door. Antino is nu in balbezit. Antino passt de bal zonder na te denken. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:8

65e minuut.
Yiğit rent richting de bal. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Khachaturyan de bal. Khachaturyan speelt de bal door. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:9

70e minuut.
Majcherek passt de bal zonder na te denken. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci rent richting de bal. Antino onderschept slim de pass. Antino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Bayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermesoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayer. Kermesoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Antino met een snelle inworp. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek met een sublieme pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gencebay met een snelle inworp. Antino probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:10

82e minuut.
Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Leira rent richting de bal. Leira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özatalay bokst de bal weg.

84e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora geeft de bal voor. Klungelig pakt Onat de bal. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Klungelig pakt Antino de bal. Antino probeert naar een medespeler te passen. Leira is nu in balbezit. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
4gala - NARİN FC 0:11

90e minuut.
Zsombok komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen. Hrkalović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gala 86%, NARİN FC 14%.
4gala - NARİN FC 0:11