Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NARİN FC 4gala
bora`s Tactiek 424
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 21.4
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kermesoğlu is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek rent richting de bal. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gencebay is nu in balbezit. Khachaturyan speelt de bal door. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Leira de bal. Leira passt de bal zonder na te denken. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deveci de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leira zal de hoekschop nemen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 2:0

17e minuut.
Gencebay met een sublieme pass. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino met een sublieme pass. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg.

19e minuut.
Antino met de inworp. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan met een sublieme pass. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Özatalay bokst de bal weg.

20e minuut.
Özatalay trapt de bal weg. Klungelig pakt Antino de bal. Antino passt de bal in één keer door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Leira is nu in balbezit. Leira passt de bal zonder na te denken. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 3:0

23e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Onat is nu in balbezit. Onat geeft de bal voor. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kermesoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan onderschept slim de pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 4:0

31e minuut.
Khachaturyan speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak schiet op doel. Özatalay bokst de bal weg.

34e minuut.
Antino onderschept slim de pass. Majcherek is nu in balbezit. Antino rent richting de bal. Antino haalt uit met een fantastische trap. Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yiğit kopt de bal weg. Leira rent richting de bal. Leira passt de bal met de wreef. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 5:0

42e minuut.
Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal. Majcherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 6:0

43e minuut.
Klungelig pakt Altınok de bal. Altınok passt de bal met de wreef. Kermesoğlu is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 11%, 4gala 89%.
NARİN FC - 4gala 7:0

48e minuut.
Zengin rent richting de bal. Majcherek verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherek passt de bal in één keer door. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Leira kopt de bal weg. Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 8:0

57e minuut.
Leira probeert naar een medespeler te passen. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Majcherek kan de bal niet met de borst controleren. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Özatalay bokst de bal weg.

60e minuut.
Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan passt de bal in één keer door. Majcherek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leira kopt de bal weg. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira probeert naar een medespeler te passen. Majcherek heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Özatalay met een harde bal richting middenveld. Leira is nu in balbezit. Leira met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Khachaturyan met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 9:0

64e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. Majcherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Majcherek is nu in balbezit. Antino is nu in balbezit. Deveci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pora neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 10:0

69e minuut.
Sielski onderschept slim de pass. Daar is Bayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielski rent richting de bal. Sielski probeert naar een medespeler te passen. Majcherek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 11:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 12:0

74e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. Deveci rent richting de bal. Deveci geeft een hoge lob. Leira bereikt de bal nog maar net als eerste. Leira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Antino passt de bal zonder na te denken. Majcherek rent richting de bal. Onat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majcherek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bayer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Özatalay speelt de bal door. Majcherek probeert de bal met de borst te controleren. Majcherek geeft de bal voor. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Özatalay trapt de bal weg van het doel. Pora kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majcherek heeft problemen om de bal te vangen. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rochowiak kopt de bal weg. Deveci rent richting de bal. Majcherek onderschept slim de pass. Majcherek haalt uit met een fantastische trap. Özatalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NARİN FC - 4gala 13:0

86e minuut.
Daar is Leira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leira met een sublieme pass. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Majcherek is nu in balbezit. Majcherek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsombok komt het veld opgelopen. Hrkalović komt het veld opgelopen. Duma komt het veld opgelopen. Leira met een snelle inworp. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NARİN FC 8%, 4gala 92%.
NARİN FC - 4gala 13:0