Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnLy FoR LiFe sarikamışspor
Normal Tactiek 433 majesty
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 37
poor Schieten good
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Yemenlioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya rent richting de bal. Toynak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüya raakt geblesseerd tijdens het duel. Keloğlu komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ustaoğlu speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... İlerici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:1

16e minuut.
Burhanettin trapt de bal weg. Cevher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir begaat een overtreding. Zincir krijgt een gele kaart. Cevher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cevher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rüya kan de bal niet met de borst controleren. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. İlerici trapt de bal weg. Cevher kopt de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kelek rent richting de bal. Kelek geeft de bal voor. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toynak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Özügenç is nu in balbezit. Özügenç geeft de bal voor. Rüya kopt de bal weg. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:2

32e minuut.
Kelek speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya passt de bal zonder na te denken. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yemenlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Keloğlu met een sublieme pass. Yemenlioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ustaoğlu is nu in balbezit. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ustaoğlu passt de bal zonder na te denken. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya rent richting de bal. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:3

41e minuut.
Yağcıoğlu met een sublieme pass. Soygüven is nu in balbezit. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yemenlioğlu rent richting de bal. Rüya onderschept slim de pass. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Süllü de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 67%, sarikamışspor 33%.
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:4

46e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek geeft de bal voor. Rüya is nu in balbezit. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:5

49e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:6

55e minuut.
Daar is Ustaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaoğlu passt de bal zonder na te denken. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:7

56e minuut.
Süllü onderschept slim de pass. Süllü geeft een lange en hoge pass. Yağcıoğlu kopt de bal weg. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kelek geeft een hoge lob. Süllü heeft problemen om de bal te vangen. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. İlerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:8

62e minuut.
Cevher met een sublieme pass. Kelek rent richting de bal. Kelek passt de bal in één keer door. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kelek speelt de bal door. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kelek geeft een lange en hoge pass. Zincir rent richting de bal. Cevher verovert de bal door een tackle van achteren. Cevher geeft de bal voor. Rüya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Borazan rent richting de bal. Ustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ustaoğlu de bal. Ustaoğlu schiet op doel. İlerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 70%, sarikamışspor 30%.
OnLy FoR LiFe - sarikamışspor 0:8