Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSgalatasaray galatasaray_66
2 li forvet Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
poor Passen poor
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Yiğittürk rent richting de bal. de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. de Mello passt de bal in één keer door. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - galatasaray_66 1:0

7e minuut.
Gastón probeert naar een medespeler te passen. Yiğittürk is nu in balbezit. de Mello onderschept slim de pass. de Mello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şahin de bal onder controle te krijgen. Çamoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrievski speelt de bal door. Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - galatasaray_66 2:0

11e minuut.
Bakırlı passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dimitrievski de bal onder controle te krijgen. Gastón rent richting de bal. Tender is nu in balbezit. Tender schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Emirli kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gastón met de inworp. Daar is Tender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tender draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şahin trapt de bal weg van het doel. Dimitrievski kopt de bal weg. de Mello heeft problemen om de bal te vangen. de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Krzywania met een sublieme pass. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıekrem begaat een overtreding. Elbiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elbiz kan niet meer verder spelen. Hacıoğlu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tender is nu in balbezit. Tender geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şahin de bal. Tender is nu in balbezit. Tender draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - galatasaray_66 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSgalatasaray 31%, galatasaray_66 69%.
GSgalatasaray - galatasaray_66 3:0

48e minuut.
Hacıekrem probeert naar een medespeler te passen. de Mello is nu in balbezit. de Mello passt de bal in één keer door. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gastón kopt de bal weg. Emirli probeert de bal aan de voet te houden. Tender rent richting de bal. Tender geeft een lange en hoge pass. de Mello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - galatasaray_66 4:0

60e minuut.
Gastón is nu in balbezit. Gastón probeert naar een medespeler te passen. Tender is nu in balbezit. Tender draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GSgalatasaray - galatasaray_66 5:0

62e minuut.
Çapanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gastón de bal. Gastón geeft de bal voor. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hacıekrem probeert naar een medespeler te passen. Dimitrievski rent richting de bal. Dimitrievski probeert naar een medespeler te passen. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Şahin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Mello de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Witsel onderschept slim de pass. Witsel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSgalatasaray 25%, galatasaray_66 75%.
GSgalatasaray - galatasaray_66 5:0